George and James Architects

Cromwell Grove

Refurbishment of the basement of a large Victorian terraced house in Shepherd’s Bush to create an open-plan kitchen diner and utility spaces.

“George and James Architects carried out our basement renovation with an assured and modern touch. The judgement of proportion and layout was spot on as well as their guidance on how to maximise and brighten a rather dark and low ceilinged space. We are delighted with the result which has transformed our living space and given our home a new lease of life.” - Client

Completed 2019.

Photographed by Megan Taylor.

Cromwell Grove-61.jpg
Cromwell Grove-15.jpg
Cromwell Grove-48.jpg
Cromwell Grove-30.jpg
Cromwell Grove-19.jpg
Cromwell Grove-63.jpg
Cromwell Grove-68.jpg
Cromwell Grove-53.jpg
Cromwell Grove-39.jpg
Cromwell Grove-97.jpg
Cromwell Grove-5.jpg
Cromwell Grove-11.jpg